Now& 
Woningtaxaties

Waarom zou je kiezen voor Now& Woningtaxaties?

Er zijn meerdere taxateurs werkzaam binnen dit werkgebied. Waarom zou je dan voor Now& Woningtaxaties kiezen? Vijf goede redenen waarom ik de juiste persoon ben om uw taxatie uit te voeren...


1. Persoonlijk en Klantvriendelijk

Now& Woningtaxaties is een eenmanszaak. Ik kom als taxateur bij u langs, maar ik ben ook degene die de telefoon opneemt als u belt en die uw mails beantwoord. U heeft dus altijd meteen de juiste persoon te pakken die u kan helpen! Daarnaast is klantvriendelijkheid een van de speerpunten waar Now& Woningtaxaties voor staat.

2. Betrouwbaar en onafhankelijk

Als taxateur ben ik niet betrokken bij het (ver)koopproces van de te taxeren woning. Ik heb dan ook geen enkel belang bij het bepalen van de waarde van de woning. U en de geldverstrekker willen immers weten of u uw (toekomstige) woning op een verantwoorde manier kan financieren. Daarom stel ik de waarde van de woning op een betrouwbare en onafhankelijke manier vast.

 3. Duidelijk

Ik vind het erg belangrijk dat u als klant begrijpt wat er speelt. Het gaat immers om uw huis! Daarom probeer ik in mijn rapporten alles begrijpelijk en duidelijk te verwoorden. Mocht er desondanks iets niet duidelijk zijn, dan kunt u me altijd bellen of een mail sturen. 

 4. Snel en Flexibel

Omdat ik alleen werk en geen andere werkzaamheden doe dan taxaties ben ik in staat om snel te schakelen. Als ik vandaag de opdracht krijg kan ik doorgaans morgen al langskomen voor de opname. Ook kan ik in overleg buiten kantoortijden of in het weekend de opname komen doen, zodat u geen vrij hoeft te nemen hiervoor. Bij mij dus geen lange wachttijden.

5. Deskundig

Ik sta ingeschreven bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en ben dus Register-Taxateur. Aan Register-Taxateurs worden strenge opleidingseisen gesteld. Jaarlijks moet ik dan ook diverse cursussen volgen om mijn kennis up to date te houden. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen om mijn deskundigheid verder te vergroten. 

Ik ben ook aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO- taxateur u van goed advies kan voorzien en de taxatie goed kan onderbouwen.

Taxatieaanvraag