Now& 
Woningtaxaties

Hoera! Now& Woningtaxaties bestaat 1 jaar!

Op 1 december 2022 is Now& Woningtaxaties officieel van start gegaan en mocht ik ook daadwerkelijk mijn eerste taxatie verrichten. Een woning in mijn vestigingsplaats Deest, hoe mooi kan het zijn! Sindsdien heb ik menigeen woning mogen taxeren, zowel in gemeente Druten als ruim daarbuiten. Inmiddels zijn we een jaar verder, reden voor een klein feestje, met een leuke kortingsactie!

Het eerste jaar 

 Ruim een jaar geleden besloot ik voor mezelf te gaan beginnen en mijn eigen taxatiebureau op te richten. Wat is de tijd voorbij gevlogen! Ik kijk terug op een veelbewogen jaar, waarin ik veel geleerd heb over ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb zeer diverse woningen mogen taxeren, van vrijstaande villa tot klein appartementje en van nieuwbouw tot vooroorlogse panden. Elke taxatie was op zijn eigen manier uniek en ik kijk dan ook uit naar alle taxaties die nog gaan volgen!


Tijd voor Actie!

 Wie jarig is trakteert... Daarom heeft Now& Woningtaxaties een leuke jubileumactie. Voor alle* nieuwe taxatieaanvragen (geplaatst via mijn website, telefonisch of via het NWWI) tussen 24 november en 4 december geldt één tarief. 

Ongeacht het woningtype is het taxatietarief €600,-. Dat is een korting van €25 tot €75! Daarnaast reken ik voor een verbouwing tijdelijk geen €50, maar slechts €40 extra.

Voor alle financieel adviseurs voor wie ik nog niet  eerder heb mogen taxeren staat bovendien een klein bedankje klaar!

* actietarief geldt niet voor woningen in verhuurde staat. Now& Woningtaxaties behoudt zich het recht voor om bij unieke objecten een afwijkend tarief te rekenen. Hierover wordt de opdrachtgever vooraf geïnformeerd.Dankjewel!

 Een taxateur kan niks zonder opdrachten... Bij deze wil ik dan ook alle opdrachtgevers, die om wat voor een reden dan ook een taxatie nodig hadden en deze aan mij gegund hebben, heel hartelijk bedanken voor hun vertrouwen!

Ook wil ik even stilstaan bij alle leuke contacten die ik het afgelopen jaar heb kunnen opbouwen. Van financieel adviseurs, die ik heb mogen helpen met een taxatie voor een financiering, tot collega's uit de buurt: bedankt voor jullie vertrouwen, tijd, advies of contact in welke vorm dan ook! Vraag nu uw taxatie aan!